För tredje gången utlyser Delphi ett stipendium inom affärsjuridik. Mottagaren av stipendiet erhåller 25 000 kronor samt en sommarnotarietjänst under sommaren 2018 på ett av Delphis kontor. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi. Välkommen med din ansökan!

Äntligen!

För första gången utlyser Delphi ett stipendium i affärsjuridik! Ansökan har inte riktigt öppnat än utan nu börjar vi räkna ner till den 1 oktober. Det är då vi lägger ut det case som du ska försöka att lösa. All information om stipendiet hittar du här på sidan och här på första sidan kommer vi att blogga ända fram till att vi utser stipendiaten i slutet av januari. Och förutom att följa oss här på bloggen så kan du också följa oss i sociala medier, Facebook, Instagram och Twitter. Eller LinkedIn.

Varför du ska söka? Förutom 25 000 kr så erbjuds ju också stipendiaten en sommarnotarietjänst på valfritt Delphi-kontor, antingen i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Linköping. Och inte nog med det. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi under 2016. Mentorn är en partner på det Delphi-kontor som ligger närmast den ort där du studerar.

Lycka till!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentarer inaktiverade.