För tredje gången utlyser Delphi ett stipendium inom affärsjuridik. Mottagaren av stipendiet erhåller 25 000 kronor samt en sommarnotarietjänst under sommaren 2018 på ett av Delphis kontor. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi. Välkommen med din ansökan!

Kontaktdagen 2015

Den 10:e november är det äntligen dags för Kontaktdagen 2015 – Uppsala universitets egen arbetsmarknadsmässa.

För dig som skulle vilja sitta ner och prata med en av våra representanter i lugn och ro vill vi passa på att tipsa om Kontaktsamtalen. Kontaktsamtalen är ett utmärkt tillfälle att få svar på alla de frågor du undrat över som student, samtidigt som det kan ge dig en bättre inblick i hur vi arbetar på Delphi. Anmälan för Kontaktsamtal är öppen till och med den 31 oktober och görs på http://kontaktdagen.se/2015/anmalan-kontaktsamtal/ – så anmäl ditt intresse idag!

Självklart har vi även representanter på plats i vår monter för att svara på dina frågor även om du inte bokat Kontaktsamtal – oavsett om det handlar om våra sommarnotarietjänster, om de utvecklingsmöjligheter som finns för Delphi-anställda eller om stipendiet.

Kom och säg hej till oss!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentarer inaktiverade.