För tredje gången utlyser Delphi ett stipendium inom affärsjuridik. Mottagaren av stipendiet erhåller 25 000 kronor samt en sommarnotarietjänst under sommaren 2018 på ett av Delphis kontor. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi. Välkommen med din ansökan!

Snart drar vi igång igen!

För andra året i rad utlyses Delphis stipendium i affärsjuridik! Vi lägger ut caset som du ska lösa den 1 september och efter det har du fram till 1 november på dig att inkomma med din ansökan. All information du behöver om stipendiet hittar du på den här sidan. Vi kommer även att uppdatera bloggen löpande fram tills stipendiaten utses den 15 december. Här kommer du bland annat att få läsa mer om hur det går för vår första stipendiat Elsa under hennes sommarnotarietjänst och mycket mer!

Förutom här på bloggen kan du även följa oss på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Varför du ska söka?

Förutom 25 000 kr så erbjuds ju också stipendiaten en sommarnotarietjänst på valfritt Delphi-kontor, antingen i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Linköping. Och inte nog med det. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi under 2017. Mentorn är en partner på det Delphi-kontor som ligger närmast den ort där du studerar.

Block

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentarer inaktiverade.