För tredje gången utlyser Delphi ett stipendium inom affärsjuridik. Mottagaren av stipendiet erhåller 25 000 kronor samt en sommarnotarietjänst under sommaren 2018 på ett av Delphis kontor. För två personer kommer det också finnas chans att få varsin mentor från Delphi. Välkommen med din ansökan!

Tack för alla ansökningar!

Ansökan till Delphis första studentstipendium är nu stängd. Vi vill passa på och tacka för alla ansökningar och ser framemot att få läsa alla lysande och kreativa lösningar. Vi kan konstatera att juryn nu har ett tufft arbete framför sig.

Så vad händer nu? Under slutet av december kommer vi att kontakta de av er som gått vidare till delmoment två. Därefter väntar en spännande kväll i Stockholm för finalisterna den 28 januari. Eftermiddagen inleds på Delphis kontor där de kommer att få presentera sina lösningar muntligt för juryn, som sedan kommer att göra sin slutliga bedömning. Vinnaren av stipendiet presenteras under middagen samma kväll, tillsammans med de två som får ett mentorskap hos Delphi under 2016.

Lycka till, vi hörs snart!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentarer inaktiverade.